NONBIRI SUSHI
PRVOVRSTEN SUSHI ZA VAS
Sushi izdelki
Prikazovanje 1–12 od 31 rezultatov
-
MAKI AVOKADO
4,50 € z DDV Beri dalje -
MAKI BRANCIN
5,50 € z DDV Beri dalje -
MAKI KUMARA SEZAM
4,00 € z DDV Beri dalje -
MAKI LOSOS
5,00 € z DDV Beri dalje -
MAKI OMLETA SEZAM
4,00 € z DDV Beri dalje -
MAKI SLADKI KROMPIR
4,00 € z DDV Beri dalje -
MAKI TUNA
6,00 € z DDV Beri dalje -
MAKI VEGI BETKA
4,00 € z DDV Beri dalje -
NIGIRI BELA RIBA
5,00 € z DDV Beri dalje -
NIGIRI BELA RIBA ABURI
5,10 € z DDV Beri dalje -
NIGIRI BUČKA
4,00 € z DDV Beri dalje -
NIGIRI INARI
4,00 € z DDV Beri dalje
STORITVE
CATERING
Nonbiri catering odlikujejo odlične sestavine, dolgoletne izkušnje in vrhunski mojstri azijske kulinarike.
V skladu z vašimi željami in našimi predlogi, skupaj ustvarimo prvovrstno kulinarično doživetje.
Catering pogostitev pripeljemo na želeno lokacijo, postrežemo in pospravimo za sabo.
Nudimo catering pogostitev za različne priložnosti; poroke, obletnice, rojstni dnevi, pikniki v naravi, družinska praznovanja, poslovni dogodki, protokolarni dogodki, pogostitev na sejmih in športnih prireditvah.


KUHANJE NA DOMU
Catering v udobju vašega doma izpeljemo z dogovorom o meniju, željah in pričakovanjih. Mi poskrbimo za potreben inventar, kvalitetne sestavine in edinstveno “live cooking” izvedbo. Medtem ko vi, brezskrbo uživate v prijetni družbi vaših gostov.
Za kvalitetno izvedbo storitve je ob vsakem cateringu na domu prisotno izkušeno osebje z ustreznim znanjem. Vključeno je načrtovanje pogostitve, predpriprava hrane, live cooking izvedba s predstavitvijo in deserviranje inventarja ob zaključku.
DELAVNICE
- Izvajamo individualne delavnice in delavnice za od 5-80 oseb. Delavnice prirejamo na domu, v poslovnem prostoru ali v prostorih Nonbiri kulinarike.
- Sushi delavnica
- Delavnica “Osnove Japonske in ostale Azijske kulinarike”
- Po dogovoru je možnost izvedbe delavnice po vaših željah oz. tematiki.

“Nikoli ni dovolj dobro, zmeraj je lahko bolje.”
O NAS
Japonsko kulinariko sem začel odkrivati leta 2008, pred tem sem nabiral izkušnje v drugi azijski kulinariki vendar je srce ostalo zvesto japonskim tehnikam priprave hrane. Tajska kulinarika je bil moj azijski začetek, nato sem v obdobju šestih let deloval v dveh najboljših japonskih restavracijah pri nas. Znanje in izkušnje sem pridobival s sodelovanjem z japonskimi kuharji, njihovim vodstvom in vztrajnim delom. Zadnje leta sam nadaljujem pot v odkrivanju Japonske kulinarike in kot Japonci radi rečejo
“nikoli ni dovolj dobro, zmeraj je lahko bolje.”
“Ekipi Nonbiri sem se pridružil leta 2015. Svoje znanje in izkušnje sem izpopolnjeval na tajskem in Vietnamu. Od pričetka svojega dela v Nonbiri kulinariki sem se izpopolnil še v izdelavi Sushija in tako zavzel mesto drugega Sushi mojstra, hkrati pa skrbim za ponudbo ostale azijske hrane.” – Luka Kutin, mojster za tajsko in vietnamsko kulinariko